Om ossUnikum Design ønsker å bidra til økt miljøbevissthet og hjelpe deg til å gjøre gode miljøvalg.

Unikum Design tilbyr derfor miljøvennlige produkter av høy kvalitet.
Med miljøvennlig mener vi:
- Produktene kan gjenbrukes
- Vi bruker gjenbrukte materialer når vi kan
- Zero Waste, i produksjonen utnytter vi så mye av stoffet og andre råvarer som mulig, selv om det er mer tidkrevende
- Emballasjefritt så langt det lar seg gjøre
- Laget i Norge, enten av Unikum Design eller andre norske merker

Unikum Design er også Norges første og eneste forhandler av brukte tøybleier! Slik gjør vi det trygt og enkelt for deg å handle brukt.Unikum Design er en familiedrevet virksomhet i Hustadvika, på Mørekysten.

Unikum Design er etablert av Marte Drejer Haldorsen, på grunnlag av et inderlig ønske om en bærekraftig livsstil uten overforbruk. «Jeg vokste opp med en svært miljøbevisst mor som har gjort det naturlig for meg å ta hensyn til miljøet. Jeg har alltid vært glad i å sy, skape, gjenbruke og reparere. Ved å bidra til at flere tar hensyn til klima og miljø vil vi sammen gjøre en større forskjell enn det jeg kan alene!»

Gjennom Unikum Design ønsker vi også å fremme andre norske produsenter med miljøfokus. Slik får du handlet fra mange små på samme sted!Vi støtter Ungdom i Oppdrag Medical Ships!

Våren 2017 fikk vi muligheten til å ta med barna og reise som frivillig helsepersonell til Fiji gjennom organisasjonen Ungdom i Oppdrag. Dette skapte et ønske i oss om å gjøre mer. Samme året kjøpte Ungdom i Oppdrag Norge et hospitalskip som bringer gratis helsehjelp til avsidesliggende steder på Papua Ny Guinea. Det vil vi være med og støtte, og 50 % av overskuddet fra Unikum Design går derfor til dette viktige arbeidet.

Les mer om Ungdom i Oppdrag Medical Ships sitt arbeid her.Du gjør en forskjell!

Unikum Design Marte Drejer Haldorsen, enkeltpersonforetak org nr. 897 311 372 MVA